NÁVŠTEVNOSŤ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Visitors Counter

UBYTOVANIE V REGIÓNE

  • images/stories/reklama/afe_ponuka.jpg
  • images/stories/reklama/cmareklaenturadigtlac.jpg
  • images/stories/reklama/cmatapey.jpg
  • images/stories/reklama/demode_00011.jpg
  • images/stories/reklama/exohosting_2013.jpg
  • images/stories/reklama/grafiteknaplne1.jpg
  • images/stories/reklama/grafiteknaplne2.jpg
  • images/stories/reklama/grafiteknaplne3.jpg
  • images/stories/reklama/jarkopzimaweb.jpg
  • images/stories/reklama/kadernictvoangels_00000.jpg
  • images/stories/reklama/kadernictvosimona.jpg
  • images/stories/reklama/katanova.jpg
  • images/stories/reklama/ponuka na reklamu.jpg
  • images/stories/reklama/taxi_mima.jpg
V Košiciach vzniknú nové pracovné miesta v hi-tech E-mail

ZEMPLÍN/KOŠICE - Spoločnosť ANTIK Telecom rozširuje svoje vývojové centrum o aplikácie pre smart zariadenia. V nových priestoroch spoločnosti nájdu uplatnenie vývojári so skúsenosťami s rozličnými operačnými systémami.

 

Investícia je súčasťou novej iniciatívy Antiku v oblasti služieb s pridanou hodnotou. V novej časti komplexu svojej centrály, ktorej budova s kapacitou niekoľko desiatok pracovných miest bude dokončená na jar, nájdu uplatnenie programátori so skúsenosťami s operačnými systémami iOS, Android aj Windows. Košická spoločnosť investuje najmä z dôvodu pokrytia potrieb súvisiacich s novými službami rozširujúcimi tradičné telekomunikačné podnikanie.


„Budúcnosť vidíme v poskytovaní širokého spektra služieb, ktoré využijú naše výhody – interaktívnu televíziu a ultrarýchly internet vo veľkom počte domácností. Triple-play už teda nepovažujeme za cieľ nášho úsilia, ale skôr základňu pre prevádzkovanie užitočných služieb – od inteligentnej domácnosti, ochrany majetku, cez elektronické zdravotnícke služby až po napríklad jednoduché objednávanie pizze,“ vysvetľuje Igor Kolla, generálny riaditeľ ANTIKu. „Pre vývoj v tejto oblasti potrebujeme ďalších šikovných spolupracovníkov, ktorí nám pomôžu vytvoriť aplikácie pre obrazovky našich klientov – počítače, televízory, smartfóny a tablety. Zároveň rozširujeme aj kapacitu dátového centra.“ Obe aktivity Antik spojil v novej budove v rámci pozemku v Košiciach, kde bude prebiehať vývoj pre operačné systémy iOS, Android aj Windows, spolu s výrazným rozšírením podlahovej plochy datacentra.


ANTIK Telecom začal s náborom vývojárov pre svoje rozšírené pracoviská už v týchto dňoch prostredníctvom webu antik.jobs. Najviac miest je vytvorených práve v oblasti aplikácií pre mobilné zariadenia. Kompetencie vývojového centra Antiku sa popri serverových riešeniach pre streaming v ktorých patrí spoločnosť medzi svetovú špičku, aplikáciách pre IPTV set-top boxy a riadenie či monitoring rozsiahlych IPTV sietí rozšíria aj o služby na tzv. druhých obrazovkách, ktorými sú práve moderné telefóny či tablety. Výsledky práce košického tímu spoločnosť umiestňuje okrem vlastnej siete na východnom a strednom Slovensku najmä u telekomunikačných operátorov v západnej Európe, na Strednom Východe, juhovýchodnej Ázii a Južnej Amerike. _____________________________________________________________________________________________________
Spoločnosť ANTIK Telecom vznikla v roku 1999. V dvoch desiatkach miest a viac ako 140 obciach na východnom a strednom Slovensku prevádzkuje vlastnú sieť, prostredníctvom ktorej poskytuje telekomunikačné služby- optické a bezdrôtové pripojenie k internetu, telefonovanie aj digitálnu televíziu pre takmer 50 tisíc zákazníkov. Antik zároveň pripravuje aj spustenie satelitnej TV. Laboratórium spoločnosti ANTIK Telecom sa zaoberá výskumom a vývojom technológií pre digitálne spracovanie obrazu, pre telekomunikačný priemysel, hotely, nemocnice a obchodné siete. Sesterská spoločnosť ANTIK Technology sa venuje vývoju, výrobe a distribúcii hi-tech zariadení pre digitálnu televíziu, ktoré využívajú operátori na štyroch kontinentoch.

Bližšie informácie:
ANTIK Telecom, s.r.o.
Čárskeho 10,
040 01 Košice
tel.: +421 905 600 766,
e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

 

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok