NÁVŠTEVNOSŤ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Visitors Counter

UBYTOVANIE V REGIÓNE

  • images/stories/reklama/afe_ponuka.jpg
  • images/stories/reklama/cmareklaenturadigtlac.jpg
  • images/stories/reklama/cmatapey.jpg
  • images/stories/reklama/demode_00011.jpg
  • images/stories/reklama/exohosting_2013.jpg
  • images/stories/reklama/grafiteknaplne1.jpg
  • images/stories/reklama/grafiteknaplne2.jpg
  • images/stories/reklama/grafiteknaplne3.jpg
  • images/stories/reklama/jarkopzimaweb.jpg
  • images/stories/reklama/kadernictvoangels_00000.jpg
  • images/stories/reklama/kadernictvosimona.jpg
  • images/stories/reklama/katanova.jpg
  • images/stories/reklama/ponuka na reklamu.jpg
  • images/stories/reklama/taxi_mima.jpg
Podmienky používania E-mail

Úvod

Vitajte na web stránke Agentúry FINAL EFECT ("AFE").

Používanie našej web stránky bude predstavovať Váš súhlas s nasledovnými Podmienkami použitia. Ak si neželáte byť viazaný týmito Podmienkami používania a dodržiavať ich, prosím neotvárajte a ani nepoužívajte túto web stránku.

 

Žiadne právne stanovisko
Obsah tejto web stránky je poskytovaný výlučne pre informačné účely a nepredstavuje právnu radu. Nemali by ste nijakým spôsobom konať len na základe informácií obsiahnutých na tejto web stránke.

 

Žiaden vzťah konzultant - klient
Používanie tejto web stránky a ani informácie v nej obsiahnuté nezakladajú žiaden vzťah konzultant - klient medzi používateľom web stránky a AFE.

 

Duševné vlastníctvo
Táto web stránka a jej obsah sú chránené podľa príslušných právnych predpisov upravujúcich autorské práva; všetky informácie na tejto web stránke sú chránené autorským právom. Akýkoľvek pokus o prístup k zdrojovému kódu tejto web stránky sa zakazuje.

 

Licencia
AFE udeľuje obmedzenú licenciu používateľom tejto web stránky. Táto web stránka môže byť používaná len na osobné, vzdelávacie a nekomerčné účely. Jej používatelia nie sú oprávnení akýmkoľvek spôsobom kopírovať, meniť, zverejňovať, prenášať alebo distribuovať obsah tejto web stránky a to ani čiastočne.

 

Komunikácia nie je dôverná
Nezaručujeme dôvernosť v prípade komunikácie prostredníctvom e-mailu alebo tejto web stránky, ktorá sa vzťahuje na záležitosť, v ktorej Vám AFE neposkytuje poradenstvo.

 

Vylúčenie zodpovednosti
AFE neručí za presnosť, relevanciu ani spoľahlivosť obsahu tejto web stránky. AFE nepreberá žiadnu zodpovednosť za vírusy, červy ani invazívne alebo deštruktívne počítačové programy a ani za narušenie osobných údajov zo strany tretích osôb, ku ktorým môže dôjsť na tejto web stránke.

 

Prepojenia na iné stránky
Agentúra FINAL EFECT nezodpovedá a nie je povinná nahradiť škodu v súvislosti s prepojeniami na web stránky tretích osôb (ak nejaké prepojenia existujú).

Také prepojenia sú poskytované výlučne pre Vaše pohodlie a predmetné web stránky sa riadia svojimi vlastnými podmienkami použitia. Prevádzkovateľ tejto stránky nenesie žiadnu zodpovednosť za pravdivosť a kvalitu produktov a služieb ponúkaných cez vyobrazené reklamné bannery a prezentácie.

 

Autorstvo zverejnených textov a foto záberov
Našou snahou je vypátrať všetkých autorov prevzatých textov. V prípade, že ste autorom niektorého z uvedených textov, alebo foto-záberu a nie ste uvedený ako autor, prosím kontaktujte nás. Zaväzujeme sa ihneď doplniť Vaše meno k danému textu.

 

Uplatniteľné právo
Táto web stránka sa riadi právom Slovenskej republiky a akýkoľvek spor vzťahujúci sa na túto web stránku musí byť predložený súdom Slovenskej republiky.

 

 

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok